Subiect: Jurnal Dayanna
View Single Post
  #1889 (permalink)  
Vechi 06 mai 2014, 16:04:09
dayanna's Avatar
dayanna dayanna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 56
Dieta: Vegan
Date: 159cm, 108kg
Mesaje: 4.215
Aprecieri acordate: 1.500
Am fost apreciat(a) de 1.261 ori in 793 mesaje
Smile Re: Jurnal Dayanna

Din 28 aprilie am schimbat absolut totul in stilul meu de viata.Recunosc ca dupa dieta Dukan am dat destul de bine jos (in jur de 10 kg) din pacate mie nu mi se potriveste. Pe langa faptul ca am avut de trei ori ciclu in 6 saptamani (desi nu am avut niciodata vreo dereglare la acest capitol ) am ajuns sa nu pot merge la baie nici dupa 3 zile si nici dupa ce am luat 6 pastile de dulcolax asa ca am renuntat. Sunt deja in a doua saptamana de mancat vegan si ma simt foarte bine. Mananc cam in proportie de 80% crud si restul de 20% gatit dar la aburi si beau multa apa. Spre deosebire de alti eu nu ma apropiu (inca) de fructe tocmai pentru ca am destul de multe kilograme de dat jos.
Din fericire eu nu sunt un mare mancator de carne asa ca nu ma simt frustrata. Am renuntat si la cafea in schimb beau in jur de 3 ,4 litri de apa pe zi .Iau si vitamine si minerale zilnic si o jumatate de lingurita de vitamina C . Nu ma infometez si mananc cu mare placere. Daca mai exista cineva care manaca in stilul asta mi-as dori sa discutam. Bafta tuturor!
dayanna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2250 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]