View Single Post
  #1889 (permalink)  
Vechi 01 oct 2010, 10:13:52
dayanna's Avatar
dayanna dayanna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Manchester, Anglia
Vârsta: 56
Dieta: Vegan
Date: 159cm, 108kg
Mesaje: 4.215
Aprecieri acordate: 1.500
Am fost apreciat(a) de 1.261 ori in 793 mesaje
Smile Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea V

[QUOTE=crissa08;348972]
Citat:
Anterior postat de dayanna Vezi mesajul

Hello!
Nu esti singura care a inteles gresit problema!
E drept ca eu m-am delasat total, am fost intotdeauna cam supraponderala, dar tineam IMC pe ,,verde", am facut sport, m-am mentinut in jur de 80 kg. Pana cand am inceput sa am o probleme, familiale, profesionale, somaj, divort, toate la un loc ...dar vina e numai a mea. Am reusit prin 1996 sa ajung de la 95 la 80, imi revenisem, alt loc de munca, alta familie...insa chiar daca nu am mai avut mari probleme, am ajuns in 2009 la 140...Nu am explicatii pt asta, vina tot a mea e si pana nu ajungi in faza de a recunoaste asta si de a numai nega situatia, nu poti face nimic pt tine. Orice ar fi, nu trebuie cautate prea multe scuze, creierasul emotional de abia astepta sa te auda spunand ,,ce poate sa-mi faca un covrig sau o biata cioco?!"...Pt cei ca mine rigurozitatea si disciplina e importanta, numai asa te poti dezvata si te poti invata alt comportament. Ca pana la urma iti intra in reflex noile reguli, le repeti mereu, pana ajung automatisme, apoi poti sa mai ai abateri ocazionale. Asta-i teoria...practica e mai grea si de durata!
Fiecare cu organismul ei, unele au metabolismul mai rapid, altele mai lent.
Cand te apuca ispiteala, gandeste intai....alege ce vrei sa faci, pune creierul in functiune! Numai tu poti face asta pentru tine...
O sa reusesti!

Cred ca povestea mea e destul de asemanatoare cu a ta dar si eu consider ca sunt singura vinovata ca am scapat fraul.Vorba ta invatul are si dezvat.Am incheiat cu ciocolata neagra, fructoza nu am folosit si nici nu o sa folosesc,despre paine nici nu poate fi vorba asa ca acum o sa fie bine.Recunosc ca si faptul ca pot spune zilnic aici ce ma framanta ma ajuta enorm.Am intrat de ieri in gasca celor care vor sa tina o luna Monti fara abateri asa ca Doamne ajuta!Te pup si sa ai o zi minunata.
dayanna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2250 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1217 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]