View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 11 iun 2009, 22:54:36
Luna's Avatar
Luna Luna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 167cm, 88.8kg
Mesaje: 2.211
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori intr-un mesaj
Smile Re: Dupa fapta si rasplata

Citat:
Anterior postat de ianna Vezi mesajul
Mi s-a pus pata .....
... cand aud replici de genul " si eu m-am ingrasat DAR nu ca tine" .... " si eu sunt grasa DAR n-am pus ca tine la f**d si pulpe" ... "si eu m-am ingrasat DAR o sa dau jos nu o sa ma chinui ca tine" sau cea mai dura pe care am auzit-o "las ca aici oricum toti sunt grasi deci nu faci discrepantza" imi vine sa le dau cu ceva in cap. Nu stiu ...ori o spun ca sa se incurajeze singure ca sunt si ele ca niste scroafe mai delicate (pardon de expresie dar e si la propriu si la figurat) ori sunt chiar rele mai i vor sa faca pe cealalta (adica moi! ) sa se simta super prost. Imi vine sa mor de ciuda cand ma gandesc cum aratam inainte (nu fotomodel dar nu mi-era rusine sa port haine mulate) si cand ma uit acum in oglinda ....doooh. Ah si chiar ieri am auzit si "daa se vede la fatza ca ai mai slabit" ...hhhaaa??!!! pai ce eu am slabit doar la fatza??!!!

Acu intzeleg cu varf si indesat pe cele care erau mai plinute decat mine in liceu si facultate......de le era mai rusine sa poarte ceva mai mulat sau scurt.... deci noi femeile putem fii foarte rele .

Abia astept sa ajung iar la kilogramele mele sau mai bine zis la masurile mele (ca nu kg ma intereseaza f mult ci cat cm am de jur imprejur) si sa le dau la toate "mironositzele" peste nas

Felicitari pt slabit !

Uh, ce motivant mesajul tau pentru mine ! Asa am facut si eu o data, si am reusit.

O colega de peste 100 kg ce nu ma putea suferi (eu atunci nu ajungeam la 74-75 kg - greutate la care-s numa' buna ) imi spune ca de ce imi pun fusta mini, ca nu-mi sta bine.
N-oi fi avand cele mai frumoase picioare din lume, dar stiu ca nici urate nu-s

In momentul ala, am jurat ca slabesc si am facut-o repede. Cu 2 ore de gimnastica si bicicleta zilnic, am slabit 14 kg in mai putin de 3 luni.

Si m-am prezentat in primavara mulata si cu fusta scurta.

Nu pot sa-ti spun cu ce satisfactie i-am maturat plombele Ei si altora

Mersi pt ceea ce ai scris, mi-am amintit de trecut si sper ca ceea ce am inceput azi (gimnastica) ma va tine astfel incat sa pot sa fac iar asta , sa nu mai port haine care sa disimuleze

Somnic usor !


Iti las un link la Billy Blanks

http://www.youtube.com/watch?v=sgGNBue6gXg
Luna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2446 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1929 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Luna; 11 iun 2009 at 22:56:48.