View Single Post
  #19 (permalink)  
Vechi 30 sep 2012, 18:26:32
mihaela01's Avatar
mihaela01 mihaela01 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 22 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 28
Date: 158cm, 57kg
Mesaje: 923
Aprecieri acordate: 172
Am fost apreciat(a) de 100 ori in 83 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu de mentinere(AnaVasiliu17)

Citat:
Anterior postat de AnaVasiliu17 Vezi mesajul
Ai dreptate. Poate asa numitul meu ''stres'' nu e nimic pe langa problemele parintilor. Dar asta nu inseamna ca nu e prezent in viata mea si ca nu mi-o ''innoureaza'' pe zi ce trece, tot mai mult. Nu o sa ma plang, sunt doar o mucoasa in clasa a VIII-a care ar trebui sa se axeze pe invatatura, stiu. Dar sunt momente cand problemele te coplesesc si nu mai ai forta sa le rezisti ... si apelezi la ceva mai usor si accesibil ca sa te destresezi. Cum ar fi mancarea. Probabil toti am avut macar un moment in care sa trecem prin asa ceva.
Nu a spus nimeni ca esti o mucoasa sau ca nu ai avea probleme.
Nu rezolvi nimic daca iti ineci ''amarul'' in dulciuri si mancare.
Din contra, e mai rau , apare si frustrarea si tristetea si poti sa mai dai si in drepresie daca kg incep sa se adune si tu te stresezi cu felul in care arati si cu faptul ca cantarul iar nu iti arata cat vrei tu..
Trebuie sa ai un stil de viata sanatos!
Meniurile tale sunt bune dar dulciurile strica cel mai mult.
Daca tot le iubesti asa tare prepara-ti niste batoane energizante sau un dulce care sa fie facut in casa si care sa fie dietetic.
Sau daca esti iubitoare de ciocolata ia-ti ciocolata neagra cu un continut mare de cacao , dar ai grija sa nu o papi pe toata intro zi , papa si tu 3-4-5 cubulete max..
Totul tine de autocontrol , daca ai dulciuri in frigider abtine-te si nu le papa.
Nu trebuie sa dai gata toate dulciurile pe care le ai in casa doar din simplul motiv ca vrei sa ramana numai mancare sanatoasa ca sa poti manca mai sanatos.
Vei gasi mereu prin casa ceva de dulce cu sau fara voia ta , tu trebuie sa spui doar NU dulciurilor cand le vezi sau sa incerci sa papi in cantitati mici.
Cum a spus si Coco , un dulce de 2-3 ori pe sapt este in regula .
__________________
Fat I'm gonna BURN you!
I Promise!
mihaela01, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1951 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1434 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 918 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat