View Single Post
  #190 (permalink)  
Vechi 26 oct 2009, 17:46:17
Marlin's Avatar
Marlin Marlin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2009
Locaţie: la poalele muntilor, Italia
Vârsta: 46
Dieta: low-carb
Date: 160cm, 50.8kg
Mesaje: 78
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Principiile, meniul si rezultatele Dietei Scarsdale

"Daca nu te simti in largul tau cu Scarsdale, incearca altceva, de pilda dieta hipocalorica a d-nei dr. Mihaela Bilic, care este una sanatoasa, cu cca 1200 calorii, cu portioare mici, dar destul de variate."

Draga Diana27, multumesc mult de sfaturi si de faptul ca ai impartasit cu mine motivele pentru care ai ales aceasta dieta. Experienta mea in ceea ce priveste lumea dietelor e vasta....am incercat de-a lungul timpului si eu diverse "metode de infometare" care nu m-au tinut prea mult si care au mai si venit mana-n mana cu efectul yoyo.

Intre timp am citit mult , m-am documentat si am ales ceea ce mi se potriveste si mi se pare sanatos pentru mine si anume dieta low-carb ( o dieta cu numeroase beneficii printre care enumar scurt : diminuarea poftelor, reglarea tranzitului intestinal, reducerea pana la absenta durerilor care ma insoteau in timpul ciclului menstrual, reducerea apei din tesuturi si mai sunt insa nu le voi insira aici pe toate ) Dieta aceasta m-a ajutat sa scap de stratul de grasime (atentie deci- grasime si nu kilograme oarecare ) depus in ani de "necumintenie dietetica". Am insotit dieta si de antrenamente de fitness (ridicari greutati ) si ceva aerobic insa fara a exagera - adica de 3 ori pe saptamana.

O dieta ceva mai drastica , despre care stiu multe insa eu inca nu am incercat-o este cea ketogenica- un raspuns adevarat la o problema spinoasa ( adica reducerea stratului de grasime).Insa pt ea e nevoie de multa disciplina.

Daca sunt doritori va pot povesti mai multe, desigur in limita timpului meu disponibil.
V-am pupat si incercati sa slabiti grasime si nu kilograme
Marlin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1844 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1327 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat