View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 09 apr 2012, 15:57:41
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Jurnal madalina24

Citat:
Anterior postat de madalina24 Vezi mesajul
Buna ziua!M am ingrasat ca o scrofita si mi doresc foarte mult sa slabesc!Acum cantaresc 61 de kg la 1.70m....vreau sa ajung undeva la 53 kg....deoarece am o conformatie ciudata la corp...mai exact solduri + picioare "pline"!Ca si activitate nu s o persoana sedentara...muncesc 9 ore pe zi cu activitate moderanata plus ca de luni pana joi practic sport in jur de 1 ora jumatate/ zi, de curand a 5 zi din saptamana- vineri merg la tenis.O sa postez zilnic de mananc..in speranta ca unele dintre voi o sa ma indrumati!Multumesc!
Buna, Madalina si ibne ai venit pe Slabute!Imi pare bine de cunostinta!
Ce sa zic,grasunica nu cred ca esti,dar fiecare se simte bine la o anumita greutate asa ca eu iti doresc multa bafta in lupta cu kg si sper sa fii perseverenta in drumul ales, sa nu te doboare nimic pentru ca doar asa vei reusi.
Vad ca sedentara nu esti, foarte bine, pentru ca sportul arde caloriile si grasimea in cel mai frumos mod!

Te-as sfatui sa te indrepti catre o alimentatie sanatoasa si catre numararea caloriilor,tinand astfel o dieta hipocalorica.Daca te mentii la 1200 de calorii, poate chiar si 1300 de calorii mancate zilni,cvei avea rezultate frumoase!
Astept un meniu, sa ma dau cu parerea
Bafta!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]