View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 08 aug 2010, 19:08:10
PinkFuneral's Avatar
PinkFuneral PinkFuneral este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 aug 2010
Locaţie: Roma, Italia
Vârsta: 32
Date: 175cm, 56kg
Mesaje: 101
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Tanga sau clasici?

Citat:
Anterior postat de Alina82 Vezi mesajul
Fetelor eu cam de cand ma stiu(13-14 ani) port tanga iar de curand am aflat ca graselor nu le este recomndat sa poarte asa ceva pt ca ar scoate sunculitele in evidentza.Bine sincera sa fiu la 105.8 cat cantaream cred ca era imposibil sa imi ascund suncile,dar vreau sa aflu voi ce purtati?Tanga,boxeri sau chiloti clasici?
ps-am o obsesie legata de lenjeria intima,am vreo 3 sertare pline cu lenjerie si continui mereu sa cumpar as putea spune ca e un viciu
Eu nu prea port tanga (doar la nevoie: pantaloni albi sau stuff), ma incomodeaza de cand ma stiu, plus ca eu sunt tare friguroasa, pana si vara mi`e frig si urasc sa ma stiu dezbracata , i know, weird... Am si eu un sertar plin cu lenjerie intima unde n`a mai intrat nimic si a trebuit sa pun din ele si`n dulap sus de obicei port.. nu chiar boxeri, e o combinatie intre clasici si boxeri, nu stiu daca intelegi la ce ma refer
Iar chestia cu tanga si sunculitele e o prostie ,dupa parerea mea cum arati arati si asta nu se poate schimba doar cu o pereche de chiloti..

ah.. si URASC dantela..
voi?
__________________
PinkFuneral, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2069 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1552 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat