View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 13 apr 2011, 10:11:25
alinamar's Avatar
alinamar alinamar este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 03 feb 2011
Locaţie: iasi, Romania
Dieta: Personalizata
Date: 172cm, 67.5kg
Mesaje: 1.160
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 7 mesaje
Implicit Re: am o problema! ajutati-ma cu sfaturi, va rog!

Nu e deloc ok faptul ca sotul tau mai pastreaza legatura cu fosta prietena! Cand s-a casatorit cu tine a ales cu cine vrea sa ramana, deci trecutul ar fi trebuit sa ramana in urma!
Dupa ce am decis sa ma casatoresc cu sotul meu am observat ca pastra in calculatorul personal poze, amintiri si mailuri de la fosta lui prietena cu care avusese inaintea mea o relatie de 5 ani. Pe loc am sters absolut tot din PC si telefon, de fata cu el! La momentul respectiv s-a suparat oarecum pt ca i-am sters amintiri asupra carora nu aveam niciun drept..mai ales pt ca stiam ca a avut o relatie stabila cu respectiva.
Consider ca trebuie sa ai o discutie foarte serioasa cu el si sa abordezi problema ca si cum ai sti faptul ca patreaza legatura si se mai vede cu ea. Greseala ta e ca nu ai actionat imediat dupa ce ti-ai dat seama de asta..si uite-asa el a luat-o ca un accept..cel putin asta reiese din spusele tale. Si mai ales nu trebuie sa te bazezi pe banuieli..trebuie sa ai dovezi concrete sau cel putin lasa sa se inteleaga asta.
Si nu uita ca diplomatia e o mare calitate!
Răspuns cu citat