View Single Post
  #2 (permalink)  
Vechi 06 ian 2012, 20:24:09
Niculae Roxana's Avatar
Niculae Roxana Niculae Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 25 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 168cm, 78kg
Mesaje: 6.775
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 4 mesaje
Implicit re: Jurnal viitoare slabuta - Daniela (danielam)

Citat:
Anterior postat de Danielam Vezi mesajul
Buna fetelor!

este pentru prima data cand postez un mesaj pe un forum, insa am mare nevoie de ajutor!

Voi incepe cu o scurta prezentare: ma numesc Daniela, am 26 ani, 1,70 si am ajuns in momentul acesta la 88 kg. Am avut de mai multe ori variatii mari de greutate, slabit 10-15 si pus la loc, de 2 ori cu ajutorul unui nutritionist iar alteori prin infometare. Acum am reusit performanta de a pune peste 30 kg. Problema este ca nu mai reusesc sa ma controlez. Este un mancat bolnav, mananc cat mananc dupa care imi pare rau, ma simt vinotata si imi propun ca din acest moment sa incep dieta. Niciodata nu reusesc insa sa o fac. Simptomele sunt cam aceleasi ca si la bulimie, mai putin provocarea varsaturilor. Merg la aerobic de 5 ori pe saptamana de jumatate de an insa nu reusesc sa ma mobilizez in provinta dietei.

Please help, cum va mobilizati voi?

Va doresc o seara frumoasa!
Buna Daniela si bine ai venit in comunitatea slabutelor....ce ma bucur sa vad ca ne inmultim numeric pe zi ce trece
Te inteleg prin ce treci si ce simti...probabil majoritatea dintre noi am trecut prin aceleasi lucruri cand am intrat pe forum...dar...impreuna ...am reusit sa ne schimbam principiile ....am gasit o motivatie puternica...am invatat sa avem vointa si incredere in noi insele si sa fim mai optimiste.
Asa ca...daca primul pas l-ai facut deja...ti-ai facut un jurnal si ai decis sa n-i te alaturi....motivatie eu zic ca ai...nu trebuie decat sa intrii zilnic pe forum...sa inveti sa-ti postezi meniul zilnic pt a putea sa reparam greselile pe care le faci pt a avea un stil de viata sanatos....sa te uiti peste dietele de pe forum si sa-ti alegi una care se potriveste stilului tau de viata....si restul vine pe parcurs....noi suntem langa tn...si ori de cate ori ai nevoie de un sfat...sustinere...sau de o prietena alaturi...eu una sunt aici langa tn....si poti intra chiar si in jurnalul meu sa-mi scrii daca simti nevoia
Felicitari pt sport...este foarte important sa fie inclusa in viata ta...si ajuta in combaterea kg....la tonifiere....rezistenta fizica etc.
Te pup dulce! O seara linistita!
Niculae Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2289 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1772 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1515 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]