View Single Post
  #2002 (permalink)  
Vechi 19 dec 2010, 14:32:15
anes's Avatar
anes anes este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 05 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 56
Date: 174cm, 91.5kg
Mesaje: 8.564
Aprecieri acordate: 386
Am fost apreciat(a) de 1.834 ori in 505 mesaje
Implicit Re: Anes-Jurnalul unei foste fumatoare

Citat:
Anterior postat de kika9 Vezi mesajul
Am revenit sa iti raspund astazi mergem in vizita si imi raman cateva minute pana ma ridic de langa voi. Ochiul asta critic, asa e Anes suntem destul de severe cu noi insine (si poate un pic si cu cei din jur dragi noua) vei reusi pana la urma sa termini de sistemat si casuta incet-incet, dar mai si sede o tarica ca ai nevoie, acum ai terminat si hopul asta, poate asta era si motivul starii tale in ultimul timp, acu te linistesti. Eu zic ca toata zarva si stresul zilei asteia echivaleaza si mai mult cu aerobicul care-l fac eu ca si la asta topai si salti precum greierii Scumpa mea, ma simt bine in compania ta, esti o dama pe cinste, te pup.


Acum se vede ca toata oboseala si truda ta da roade, te cred ca erai obosita dar si fericita, mandra de ce ai realizat, din ce povestesti a fost frumos iar kinderii la inaltime, ce mai pot adauga decat multa sanatate si veselie sa aveti.
O duminica asa cum iti doresti si toate cele bune!!
Draga Kikutzule,
Asta e, criticer, necritice asa suntem! Dar suntem deseori mult prea critice cu noi insine. Eu recunosc asta, dar stiu si ca pot mai mult ....
Acum, cand casa e destul de ok, s-ar mai putea ici colo face cate ceva, dar de, s-au gatat si banii pt asta, treebuie sa ma gandesc la liste de cumparaturi, cadouri pt cei dragi. Cam stiu ce va capata fiecare, in schimb habar n-am ce vor proprii mei copii ... Rusine sa-mi fie!
Apoi incepe gatitul, coptul ... Alergatura dupa brad. Am gasit unul foarte frumos vineri cand am fot la Praktiker, superb, argintiu, cam de 1,70, des de tot dar mi s-a parut cam scumpisor. Am incercat sa negociez eu cu ei, dar n-a vrut sa auda ... Pai l-am lasat sa-l dea altuia, dar mi-a ramas gandul la el.
Acum sunt cam racita, nas, urechi infundate. Pocnesc toate prin cap cand imi suflu nasul ... Sper sa nu fac ceva complicatii.
Kinderii, ei sunt superbi si mi-s tare mandra de ei ...
Sa aveti parte de o duminica superba si si mie mi-e tare drag de tine, draga mea!
anes, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2426 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1909 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1393 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]