View Single Post
  #2002 (permalink)  
Vechi 15 iul 2011, 18:15:46
aussie_girl's Avatar
aussie_girl aussie_girl este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 iun 2009
Locaţie: somewhere..., Canada
Date: 160cm
Mesaje: 7.046
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Jurnalul de slabit al oitelor ratacite

Citat:
Anterior postat de elenavulpe Vezi mesajul
Meheheeeee! revenit si eu acasa! E moarte! E prapad!

Deci... facem schimb? Prin rotatie din 6 in 6 ore? Nu se mai poate! Abia am ajuns acasa!

Good point! Human papiloma virus se manifesta simptomatologic mai ales la scaderea sistemului imunitar. Analiza pentru determinarea potentialului cancerigen al tipurilor de HPV se numeste serotipare. In principiu, HPV-ul cu manifestare la nivel extern si vaginal nu este serotip cancerigen. Periculos este cel care se manifesta la nivelul colului. Exista situatii cand o simpla biopsie poate rezolva problema. De multe ori se ajunge la acea interventie sa zicem "chirurgicala" care se numeste conizatie si care indeparteaza doar partea de col afectata.
Papanicolaul (smear test) la femeile trecute de 30 de ani, d.p.d.v ginecologic, este "obligatoriu" sa fie facut 1 data pe an. La premenopauza si menopauza se trece la o frecventa de 6 luni.
Informatiile le am dupa 5 ani de lucru intr-un cabinet ginecologic al unei prietene de-a mea si dupa 3 ani de lucru la teza ei de doctorat care trata cancerul de col uterin.
PS: Dulciurile hranesc Candida! Iata inca un motiv pentru a nu mai consuma dulciuri

PPS: Nu mai faceti spalaturi vaginale pentru ca creste riscul patrunderii diverselor microorganisme, ca urmare a distrugerii florei vaginale care se numeste Doderlein si care este extrem de sensibila la cea mai mica variatie a PH-ului corpului. Inca un motiv pentru a controla alimentatia! Deci... nici macar apa nu e voie sa intre in vagin! Doar strict la indicatia medicului ginecolog si atunci sigur va fi facuta cu substante speciale care protejeaza flora Doderlein!
Va pup
da Nanuta, le-ai spus pe toate in termenii car emie imi scapau..ca deh nu's de meserie..insa am in familion oamenii de meserie si mi-au tot spus, i-am tot auzit..etc, etc.
aussie_girl, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. aussie_girl, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].