View Single Post
  #20077 (permalink)  
Vechi 15 dec 2014, 01:13:20
jessik's Avatar
jessik jessik este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 27 dec 2010
Locaţie: vancouver, Canada
Vârsta: 37
Date: 163cm, 68.8kg
Mesaje: 4.453
Aprecieri acordate: 133
Am fost apreciat(a) de 539 ori in 352 mesaje
Implicit Re: Jurnalul mamicilor 2011

cu olita, stiu ca tre sa insist. ca mi-e ciuda ca facea, adica ii stiam o tactica, dar nus tiu dc nu mai face ca inainte. era singura mea reusita haha. care s-a dus pe apa sambetei. si pana vb el, pfff
deci de mic, thomas nu era f plancacios sa vrea in brate, deci nu il luam daca se simtea bine stand pe pat. langa mine. nu vroia singur in camwra bineinteles. dar cautam methode sa ne mearga bine la amnadoi, de aia ziceam leganutul, fotoliul, etc. ne-a prins tare bine. mai plangea de la oboseala, papa. dar sa planga special sa fie luat in brate mai rar. si nu il luam imediat la orice smiorcait. stiind ca daca il tin mult, asa o sa vrea, ca nu stie altfel. ei daca stie ca e ok si sa stea langa mine,. m-a ajutat ff mult. ca nu a fost nevoie sa ma opresc din tot numai sa stau cu el in brate. cand plangea tare il mai tineam, daca tacea,. il pubnema la loc. eu zic ca l-am tinut destul, ca il alaptam f des.
eu nu ma speriam, daca plangea usor.
si asa o sa fac si cu alt copil. invatat in alte surse de confort. si eu numai cand trebuie,.
e si thomas iubitor, ne pupa, e disperat dupa tati. se invatase ca el il luase mult in brate/si asa mi-am dat seama, ca se obishnueiste cu un anumit lucru.
__________________
inceputul e greu
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui jessik:
LOREDANA99 (15 dec 2014)