Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #204 (permalink)  
Vechi 25 mar 2013, 13:59:17
ieucumine's Avatar
ieucumine ieucumine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 32
Dieta: mancat sanatos! fara mancat compulsiv
Date: 173cm, 61kg
Mesaje: 635
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 97 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Hello there again!
Azi i-am facut maica-mii spanac. A zis ca e gustos, dar nu ar manca prea des. Mie mi s-a parut ca a iesit mai bine decat deobicei, probabil pentru ca l-am facut in tigaia de ceramica. Nu mancasem niciodata spanac cu ochiuri, asa ca am experimentat cu mama ochiuri facute in apa clocotita. Ies la fel de bune ca cele facute in tigaie, doar ca sunt fara ulei . Am mai rontait 2 rondele de orez expandat, 4 biscuiti si cateva saratele de la o prietena de familie, asta inainte de pranz. Dupa pranz am impartit cu mama un baton de twix si gata! Stomacul meu e oficial fericit . Curios e ca de cand sunt acasa la mine nu-mi vine sa indes tot felul de prostii in mine. Deci, am realizat ca am nevoie sa stau cat mai putin timp singura sau acasa. Cand ma intorc in Timisoara, vreau sa-mi reinnoiesc abonamentul la sala. Deja mai bine de jumatate din colegii de munca merg la sala si n-as mai fi singura. Si oricum e ok, imi fac cunostiinte noi. In ultimul timp, m-am indepartat de cam toti prietenii, nu mai am energie pentru ei, ma plictisesc etc. Ei bine, am de gand sa schimb asta, pentru ca daca stau prea mult pe acasa sau singura simt nevoia sa cobor la magazin dupa branzoaice . Deci, am reflectat putin si cand ma intorc la Tm o sa: imi reinnoiesc abonamentul la sala, o sa am grija ce mananc(na, eu oricum mananc sanatos, dar nu reusesc sa scad, pentru ca indes si cand dau afara nu reusesc sa scot tot, suna urat, dar asta e realitatea), o sa ies mai mult, o sa cunosc oameni noi(numa' bine la sfarsitul lunii incepe Timishort-ul si am activitate o saptamana intreaga), ma apuc de luat ColonHelp, beau mai multa apa/ceai.
Cam astea ar fi, incerc sa o termin si cu psihologul, ca la ultima sedinta mi-a analizat meniurile si cam atat. Mai merg la maxim 5 sedinte si gata!
Ioi, cat am scris. Btw, eu maine am bus la 12 spre Bucuresti si nu m-as cara cu caserole dupa mine. Ajung pe la 7 seara. Deci intrebarea ar fi: Eu ce naiba mananc maine?
__________________
Jurnal





I'm not fat! I'm just big-boned!
She turned her can'ts into cans and her dreams into plans.
ieucumine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1611 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de ieucumine; 25 mar 2013 at 14:02:15.