View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 07 mai 2013, 23:43:52
LuliL's Avatar
LuliL LuliL este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 01 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 95kg
Mesaje: 126
Aprecieri acordate: 6
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Singura in vacanta?!

Citat:
Anterior postat de floricica0vesela Vezi mesajul
Sincer, nu stiu care e zona Hersonissos, poate pe langa Iraklio, in partea aia nu am ajuns, ca nu aveam niciodata mai mult de o zi libera de la munca

sa stii ca si pe Creta poti sa mergi cu autocarul, dar ai nevoie de cate o noapte in plus ca sa traversezi din Athena in Chania si invers. se porneste la 9 seara din ambele porturi, si ai autobuz de oras din port, din jumatate in jumatate de ora.
niletul cu tot cu vaporul e 110 euro dus, si cred ca la biletul dus-intors ai reducere, ai iesi undeva la 200 de euro

dar e un drum foarte lung, e adevarat.

400 de euro cu avion si cazare suna foarte bine
si distractie placuta in santorini


Mersi frumos! Am aflat cu 'stupoare' ca Santorini nu este ataaaat de scump pe cat credeam eu. Ma costa mai mult drumul pana acolo decat cazarea. Drumul este 100 de euro, cazarea... undeva la 300-400 de lei pentru 2 nopti. De ce doua nopti? Din nu stiu care motiv dracia aia de ferry nu circula decat odata la 2 zile. Nu imi pare rau. Asa o sa am timp sa ajung in mai multe zone ale insulei. Incep sa ador ideea de a calatori singura. Daca as fi mers cu cineva, sigur ar fi zis ca nu, ca ce sa cautam, ca costa... ca bla-bla. Asa, singurica, stiu ca ma bucur cu adevarat de tot. Chit ca mananc dupa aia de la supermarket, dar in Santorini tot ma duc Nu mai iau dupa aia excursii optionale, ma plimb cu autobuzul cat pot.
Varianta asta cu autocarul prin Athena am gasit-o si eu, dar sa fim seriosi, 2 zile pe drum este enooooorm. 2 zile dus, 2 intors... ajung lesinata. Din Iraklio se ia ferry pentru Santorini. O sa merg sa-l vad intr-o zi, dar neaparat Chania, Rethymno si Agios Nikolaos. O sa fiu numai pe drumuri, ca pierd 3 zile cu Santorini, si-mi mai raman 5, din care ultima nu se pune, ca plec. In prima o sa zac la plaja, a doua probabil fac Agios Nikolaos, a treia o iau in directia opusa, sa vad pana unde ajung, apoi 3 in Santorini, si ultima ce nu am mai vazut. Doamneee, ce-mi place singura! In ce zona se pot face cumparaturi, gen suveniruri? In Corfu am plecat acasa cu renumitele fructe kumquat, confiate, in Rhodos cand am fost am mancat dintr-o insula, Symi, creveti mici, aici ce este specific locului? Adica, ce se gaseste doar si doar aici?
__________________
Do not let what you cannot do interfere with what you can do
LuliL, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2571 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2054 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 763 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui LuliL:
allys (08 mai 2013)