Subiect: Hipotiroidism
View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 06 ian 2014, 19:08:00
crissa08's Avatar
crissa08 crissa08 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 29 mar 2010
Locaţie: Tg-Jiu, Romania
Vârsta: 56
Dieta: controlul portiilor
Date: 170cm, 103kg
Mesaje: 5.192
Aprecieri acordate: 194
Am fost apreciat(a) de 283 ori in 192 mesaje
Implicit Re: Hipotiroidism

Citat:
Anterior postat de Zoe Vezi mesajul
eu mă gândesc că dacă iau în neştire, tiroida mea (ca şi lobul tău) nu mai produce chiar nimic singură.
prima doctoriţă mi-a dat, tot aşa, de la început, direct o pastilă, eu am contrat-o o vreme, apoi m-a bârâit prea mult şi am luat una întreagă. când am schimbat medica, tanti a zis că i se pare prea mult, dar să repetăm analizele anul ăsta şi mai vedem dacă nu e cazul să mai scadă puţin, că n-aş avea nevoie de toată cantitatea de 100.
Buna seara!
La fel ca la mine , ca numai stiam ce sa fac...
Dupa operatie, lobuletzul meu cel dragutz (ca acum trebuie sa ne imprietenim) a stat fara tratament, tocmai asa ziceau cei de la Parhon, sa-l lasam sa se lupte putin. La vreo 10 ani, nu a mai vrut, au aparut niste noduletzi si am inceput cu hormonul, la inceput de lunea pana vinerea, cum zici si tu cate o pastila de 100, f. greu la inceput, trebuia sa iau cu distonocalm, apoi mi s-a dat propanolol....dupa cativa ani, TSH crescuse, atunci din nou mi s-a spus ia non-stop si mai urcam putin, dar nu am putut urca absolut deloc.
In noiembrie brusc, TSH mic, acum scadem...
Sunt f. curioasa maine dupa masa cum o sa fie analizele, cu doza de 25mg care o iau de 3 saptamani si ce fac cu tahicardia, ca nu e data numai de kg in plus. Cum spuneam RABDAREEEEEEEEEEEEE
Mai povestim si ne tinem la curent!
Pupici!
__________________

crissa08, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2276 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1759 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1760 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]