Subiect: Simptome sarcina
View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 20 aug 2010, 18:30:25
AnaBurghiu's Avatar
AnaBurghiu AnaBurghiu este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 26 apr 2010
Locaţie: Deva, Romania
Vârsta: 35
Date: 167cm, 48kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Simptome sarcina

Va multumesc mult mult de tot ca m-ati mai linistit !

Slabuta, am tinut o dieta hipocalorica, de 1100 kcal, insa in ultima parte a ei am simtit ca nu o mai pot duce ...mi-era mereu foame si simteam ca stau sa cad de pe picioare. Insa nu stiu de ce la inceputul dietei nu ma simteam asa. Ma simteam chiar bine cu dieta cand am inceput-o. Dar in ultimele saptamani a fost groaznic.

Si acum am ceva probleme si cu mentinerea....de cand am terminat dieta nu m-am mai putut controla....parca intruna mi-e foame si am inceput sa mananc. Pur si simplu nu puteam sa mai continui planul de mentinere, simteam ca lesin de slabiciune. Ati mai patit careva asa?

Din fericire, in luna asta de "dezmat" nu am pus pe mine decat 500 de grame. Si acum as vrea sa ma stabilizez, insa nu stiu cu cate calorii sa incep. Sincer, nu as putea reveni la 1100 iarasi. Voi ce ziceti?

Si in legatura cu ciclul...cand vine doctorul ma voi consulta cu el, dar mai este mult pana atunci ...Abia astept sa imi vina o data, ca toate au luat-o razna...nici macar somn nu mai am
AnaBurghiu, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1429 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 912 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 913 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat