View Single Post
  #21 (permalink)  
Vechi 11 ian 2010, 05:57:30
bubulina27's Avatar
bubulina27 bubulina27 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 dec 2009
Locaţie: constanta, Romania
Vârsta: 42
Dieta: schimbare obiceiuri alimentare nesanatoase si abuzive
Date: 174cm, 88kg
Mesaje: 97
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit re: Jurnal bubulina27

Citat:
Anterior postat de alina_neamt Vezi mesajul
Buna dimineata!! Spor la slabit!! Stiu ca vrei sa fii frumusica pana la nunta.... ca si mine de altfel... Sper sa iti indeplinesti visul!! Te rog sa imi zici si mie ce faci anume...Am observat ca varsta incepe sa isi puna cuvantul la mine...Am 25 de ani si nu mai pot slabi asa cum faceam la 22...

Buna! spor la slabit Doamne ajuta! eu am 27 si simt si eu diferenta. parca nici nu am acelasi elan ca in tinerete. am tot incercat sa tin daneza dar deocamdata am lasat-o. m-am lasat de sucuri si dulciuri pentru moment, si de paine. si am inceput sa fac ceva miscare..nu sala inca. plimbari mai lungi..spre magazine, servici si tot asa. imi doresc foarte mult sa slabesc. si vreau sa reusesc sa arat mai bine pentru frumusete ..si sanatate. mult succes si sper sa ne mai auzim pana atunci. propo eu sunt din constanta voi fetele?
bubulina27, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2653 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2136 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1362 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]