View Single Post
  #210 (permalink)  
Vechi 09 sep 2011, 14:23:28
eva 9's Avatar
eva 9 eva 9 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: -, Romania
Date: 165cm
Mesaje: 2.621
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Jurnal Eva 9 - Coltul liric: "Ordine si disciplina"

Citat:
Anterior postat de aussie_girl Vezi mesajul
da eva, si eu tot din acelasi motiv am renuntat. Cand mi se spune ca nu am voie..fac exact pe dos!! Deci..Nana ne-a zis azi: "dieta, dieta, dieta"..well, fix in niste sushi m-am infipt in seara asta ca deh..a fost ziua de nume a fetei mele si a vrut la sushi...(the best sushi in vancouver!!)..si am incheiat cu vreo 4 migdale tavalite in ciocolata..cica..neagra..da tot ciocolata!
Incerc si eu sa pierd in greutate asa cum pot..incercand sa aplic metode care sa-mi formeze stilul de viata sanatos..
Pentru inceput chiar ar fi grozava ideea asta cu nemancat carne. Am sa incerc..ce zici, incerci si tu? sa vedem cum merge..

eva, am citit despre zigzag method..suna interesant. .tu ce parere ai?
metoda zig-zag mie mi se pare geniala... asa invatasem si eu prin scoli, ca organismul se adapteaza usor la 'vremuri grele' (el nefacand diferenta intre dieta si razboi).. dar daca alternezi nu se prinde, sau se prinde greu..
eu am sa incerc.. dar stau prost cu numaratul caloriilor. am sa apreciez asa, la mancat, la ochi sa vedem ce iese.
despre carne, o evit si eu cat pot.. si daca mananc, bag numai peste si oua .. carne alba fff rar si rosie nicio sansa.. insa am acasa o cutie de praf proteic.. daca eviti carnea si faci sport TREBUIE sa ti iei praf dinala proteic si iti pui de ex fie in purici fie in cacaua aia de la ora 5 (proteinele mele sunt dulci si cu aroma de alune - merg la dulciuri)
incearca si vezi cum iti merge..
Greutatea este incorecta. eva 9, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].