Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #214 (permalink)  
Vechi 25 mar 2013, 20:05:57
Dona Clara's Avatar
Dona Clara Dona Clara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mar 2013
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Hipocalorica
Date: 170cm, 75kg
Mesaje: 892
Aprecieri acordate: 41
Am fost apreciat(a) de 195 ori in 180 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Citat:
Anterior postat de ieucumine Vezi mesajul
Am luat si cina. Jumatate de bol de ciorba de legume, 2 felii de sunca, cateva bucatele de cascaval, jumatate de rosie, cateva felii de castravete si jumatate de rondea de orez. Imi mai fac mai incolo un ceai din acela de menta ca nu cred ca am trecut de 1l de lichide astazi.
Pana la urma m-am decis sa plec dimineata cu trenul, la 9 si 10. Am timp sa mananc micul dejun, am batoane din cereale pentru drum si imi mai iau un iaurt de baut si niste biscuiti integrali. Ajung la 4 fara, deci e numai bine
Buna alegere! Eu mereu intre autobuz / microbuz / tren aleg trenul. Nu stiu de ce ma simt mai in siguranta (asta suna putin ciudat avand in vedere ca in general conduc o motocicleta.. ), anyway, prefer trenul.

Stiu ca iarna-i cald si vara au AC. E priza deci pot sa-mi incarc telefon / laptop daca am nevoie. Pot sa ma ridic si sa ma misc pe durata caaltoriei. Daca intr-o gara sta mai mult as putea chiar sa ies sa fumez..

Deci numai avantaje.

Dupa cum ziceam, buna alegere!
__________________
Jurnal

Dona Clara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2246 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1729 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1988 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]