Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #219 (permalink)  
Vechi 25 mar 2013, 22:51:07
ieucumine's Avatar
ieucumine ieucumine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 32
Dieta: mancat sanatos! fara mancat compulsiv
Date: 173cm, 61kg
Mesaje: 635
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 97 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Citat:
Anterior postat de Alinka Vezi mesajul
Buna,
abia acum am vazut mesajul tau , ca nu am mai intrat demult!
Mhhh.. chestia asta, sincer nici acum nu sunt 100% vindecata de ea. Intr-adevar, rontaiala imi da o stare de fericire, ceva dulce, ceva crocant, am eu niste slabiciuni care ma fac fericita.
Mi se mai intampla cand stau singura si sunt mai depresiva, sa zic asa, sau inainte de menstruatie cam sar calul, am niste pofte mari si poate atunci mai patetsc.
Cel mai mult insa m-a ajutat faptul ca atat de mult am ajuns sa urasc si starea aceea de a fi PLINA pana la refuz, si fata mea rosie, cu ochii umflati dupa ce vomitam, incat am incercat sa ma linistesc pe dinauntru. Inainte sa fac o prostie, sa ma opresc macar un pic, si eventual mai iau 2 pastile de triferment.
Am citit ca ai fost la psiholog. Te ajuta?
PS: si eu sunt din timisoara.
Eu o fac doar cand sunt singura. Si se intampla des sa fiu singura, dar mai trec zile in care ma abtin, cu greu ce-i drept. Si eu urasc starea aia cand sunt plina pana in gat, am deja cearcane de la toata treaba asta, mi-am dereglat somnul. Pur si simplu nu pot trai cu gandul ca toate chestiile alea o sa se depuna(pe solduri, al naibii daca s-ar pune pe fund) si ma duc la baie. Nu prea ma pot abtine. Nu stiu daca stii experimentul acela cu cainele lui Pavlov... exact asa sunt si eu. Incep sa salivez si sa fiu agitata cand sunt singura si dupa vreo jumatate de ora in care ma lupt cu mine sa nu ma duc la magazin, ma imbrac si cobor. Si imi cumpar doar chestii voluminoase, care sa-mi umple stomacul, nu prea tin cont de ce gust au. In ultima vreme, incerc sa beau o cana mare de ceai, sa nu mai intre nimic.
La psiholog am fost de 2 ori pana acum. In prima sedinta am vorbit despre ce ma deranjeaza la mine, de ce cred eu ca fac asta si m-am abtinut 3 zile si am cedat, am fost mega crizata pe mine atunci. Apoi la a2a, mi-a analizat meniurile, ca ma pusese sa scriu tot ce mananc in mod normal si ce mananc in timpul episoadelor. Acum sper sa vina caldura, sa-mi gasesc activitati, sa fac ceva voluntariat, ca m-am lasat de asta, si sa renunt la psiholog. O sa vad cum mai merg lucrurile.
__________________
Jurnal





I'm not fat! I'm just big-boned!
She turned her can'ts into cans and her dreams into plans.
ieucumine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1611 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]