View Single Post
  #2197 (permalink)  
Vechi 08 mar 2012, 12:25:56
floricica0vesela's Avatar
floricica0vesela floricica0vesela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 02 aug 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 37
Dieta: montignac-man
Date: 163cm, 69.7kg
Mesaje: 2.697
Aprecieri acordate: 1.774
Am fost apreciat(a) de 3.227 ori in 1.132 mesaje
Implicit Re: Gasca fetelor care tin Montignac partea X

neata fetelor!

La multi ani si multa iubire sa va incalzeasca sufletul!

mie mi-au venit musafirii rosii in dimineata asta, dar nu ma las eu la ei!

meniul pe azi inca nu il stiu tot, insa cred ca acum o sa-mi fac iaurt gras cu gem fara zahar.

azi vreau sa fac tarta cu prune uscate, si dat fiind ca e prima tarta din viata mea, am nevoie de putin ajutor.

am faina integrala, oua, lapte 1.5%, bicarbonat, fructoza.
am inteles ca se bat 3 albusuri cu 3 linguri de fructoza, putin bicarbonat (se stinge cu zeama de lamaie sau nu?), scortisaoara si jumate de pahar de apa.
albusurile se fac spuma tare, sau se omogenizeaza pur si simplu?

apoi se pun bucatele de fructe taiate marunt marunt(cat?)

apoi se adauga faina integrala, 150-200 de g, sa se obtina o compozitie moale. compozitia asta cat de moale trebuie sa fie?
sa curga ca la clatite sau doar sa fie mai moale ca plastilina?

tava merge tapetata si cu folie de aluminiu?

si cam cat se tine in cuptor pana la proba cu scobitoarea?


fetelor, imi cer scuze de atatea intrebari, dar nu am facut niciodata nici un fel de tarta sau prajituri la cuptor
Răspuns cu citat