Subiect: Jurnal Silvy
View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 03 feb 2011, 17:33:02
Dio's Avatar
Dio Dio este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt unul dintre slăbuţi!Sunt unul dintre slăbuţi!
Merite:
 
Data înregistrării: 03 sep 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 183cm, 82kg
Mesaje: 600
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Silvy

Citat:
Anterior postat de FlorentinaHN Vezi mesajul
Cred ca exagerezi cu "recomandarile". Asta doar daca Silvia nu vrea sa-si inceapa cariera de model in curand. La constitutia ei e bine sa faca sport pt ca e sanatos si atat, nu pt ca are fundul prea lasat si abdomeniul semi lucrat.

"un procent de grasime corporala care este apropiat de idealul feminin". Care e ma rog idealul feminin im perceptia ta, de nici Silvia nu a ajuns la idealul feminin?
Poate exagerez. Este pe principiul tot timpul iti doresti mai mult. Este modelul uman de evolutie. Daca omul isi dorea sa reuseasca sa aprinda focul si considera ca este maximul de evolutie dorit, acum nu mai citeai mesajul meu. Sau il citeai transmis cu norisori de fum, cum faceau indienii.

Idealul feminin este o femeie cu forme si cu musculatura dezvoltata. Adica muschi cu putina ... "carnita" deasupra.

Ce am scris nu a fost nici din rautate si nici din invidie. Cred ca ai interpretat gresit mesajul. Unii imbratiseaza ideea de "ma simt bine asa" si altii cauta tot timpul ce sa imbunatateasca la ei.
Dio, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2730 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2213 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat