Subiect: Jurnal m1rela
View Single Post
  #22 (permalink)  
Vechi 18 ian 2012, 13:15:33
m1rela's Avatar
m1rela m1rela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 16 nov 2011
Locaţie: Medgidia, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Mancat sanatos + miscare
Date: 165cm, 80kg
Mesaje: 4.265
Aprecieri acordate: 162
Am fost apreciat(a) de 264 ori in 184 mesaje
Smile Re: Jurnal m1rela

Buna fetelor! Meniul de azi AMIDONURI:

MD - Ora 09.00 - 2 portocale
G - Ora 11.00 - o mana de alune de padure+ 2 curmale extra light
P - 2 ardei umpluti cu orez
C - (voi manca) un ardei cu orez.

Reteta de ardei umplut cu orez :

Am calit in putin ulei de masline o ceapa tocata marunt,cu un ardei tocat(am la congelator),un morcov ras,putina telina rasa si putina apa..Dupa ce s-au inmuiat am adaugat 2 lg. de bulion(diluat cu putina apa) si am amestecat de cateva ori.Am adaugat o cana de orez spalat bine amestecand in continuare.Dupa ce s-a calit un pic orezul adaugam 4 cani de apa,putin vegeta sau doar sare(dupa preferinta),putin cimbru ,piper.Lasam sa fiarba pana cand orezul absoarbe toata apa.Apoi curatam ardeii de seminte si ii umplem cu aceasta compozitie.Puteti pune marar sau patrunjel in compozitie daca va place.Eu nu am pus.
Apoi luam o tava in care am pus o ceapa tocata,o lg. ulei de masline ,ardei tocat,sos de rosii(sau rosii decojite din conserva),sare,piper.Punem ardeii in tava, adaugam apa ,acoperim tava la inceput cu folie de aluminiu si o dam la cuptorul incins cam 30 de minute(depinde de cuptor).Apoi luam folia si ii mai lasam 10-15 min.Mie-mi plac tare mult.Sa nu mai zic ca si sarmalele din orez sunt la fel de bune.Astept retete si de la voi,daca aveti timp sa le postati bineintelesVa pup!
m1rela, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
m1rela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2222 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1705 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 931 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]