Subiect: Tina's diary
View Single Post
  #2209 (permalink)  
Vechi 19 aug 2012, 13:36:55
dumitritsa91's Avatar
dumitritsa91 dumitritsa91 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 02 apr 2010
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 32
Dieta: South beach
Date: 167cm, 60kg
Mesaje: 170
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Tina's diary

Citat:
Anterior postat de Tina Vezi mesajul
Buna, Slabutelor!
Eu mai am o sapt. si termin Insanity+Asylum. Sunt mandra de mine ca am trecut prin 2 calendare Asylum si corpul meu este schimbat, deci da cu toata increderea catre Beachbody si Shaun caci merita din plin!
Am sa o iau mai usor cu sportul, voi face de 5X/sapt, 50' pt. ca incep petreceri si plimbari nocturne si in plus e de ajuns cu muschiuletii, trebuie sa dau jos grasimea si asta la mine implica mai putin sport si mai putina mancare. Imi fac lapte de pasare, checuri din branza slaba si banana si cam astea-s dulciurile, sigur si ciocolata amaruie. Am exagerat cu mierea, azi am mancat niste macaroane cu branza fara zahar dar asta e acum. Nu mai e binge asa ca ma multumesc.
In rest sunt bine, mult mai bine pt. ca ma distrez si eu in sfarsit

O seara buna!
imi pare rau pentru tine ai te inteleg perfect in leg cu vara plictisitoare eu invat si fac sport si atat!am fost odata in vama,stau la 20 de min mers pe jas pana la plaja si sunt ca branza(am mult de invatat. Tina,tu cum ai facut cu Insanaty...eu am combinat prima parte cu a doua si nu mai slabesc deloc de vreo 2-3 saptamani. sunt f deprimata. si nici nu mananc multi carbohidrati,sunt al SB faza I si nu merge nimic! am mai facut si pauze de cateva zile si niciun rezultat... tu ce parere ai? :*
__________________