View Single Post
  #2257 (permalink)  
Vechi 17 ian 2012, 22:40:20
iuanutza's Avatar
iuanutza iuanutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 28 aug 2011
Locaţie: cluj, Romania
Vârsta: 39
Dieta: hipocalorica
Date: 172cm, 63kg
Mesaje: 2.201
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal Iuanutza-cum sa scapam de prietenii/conjuncturile care "ne vor binele" in dieta de slabit

Citat:
Anterior postat de mika_me Vezi mesajul



daca simti o usoara oboseala si ameteala de la nr mic de carbo si simti ca nu poti sta asa, atunci urca putin...si eu resimt oboseala in unele momente, dar eu ma tin de ketogenica si nah, las organismul sa se obisnuiasca.
nu e tragedie daca nu setezi orele cum trebuie, draga mea..astea-s pentru tine, nu trebuie sa le stim noi..eu asa faceam al inceputuri, acum 3 ani..dar acum nu ma intereseaza decat sa imi calculez caloriile, asta e tot..
o sa mai las maine asa si daca vad ca tot ametita sunt seara, de poimaine cresc putin carbo...poate fi inca o cauza si faptul ca am inceput sala, ieri am fost puturoasa si am chiulit, da sti de ce?pt ca eram f depresiva de la cantariref ciudat, ca altele dupa excese repede fug la sala, dar eu ma inchid in mine si nu vreau sa aud de nimeni si de nimic
iuanutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2187 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1670 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]