Subiect: Clubul Atkins
View Single Post
  #2280 (permalink)  
Vechi 18 apr 2011, 18:57:43
Fluturashela's Avatar
Fluturashela Fluturashela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2011
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Atkins
Date: 172cm, 68.4kg
Mesaje: 89
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Clubul Atkins

Citat:
Anterior postat de orhidee Vezi mesajul

M-am gandit f bine! Si nu mai vreau sa repet greselile din iarna! Adica dupa ce am slabit 15 kg cu Rina in 3 luni... m-am ingrasat de Sarbatori... vreo 7-8 kg! Inainte de sarbatorile de iarna ajunsesem la 80,3 kg... inca mai am 700 g de dat jos!... ca sa ajung cum eram inainte de Craciun...
Pt ca sa nu se repete istoria... am hotarat ... de Pasti mananc stil Atkins... Noroc ca dieta asta e permisiva si pot manca carne, branza, oua... iar dulciuri nu voi face si nici nu voi cumpara... ca sa nu existe tentatii !
Si la mine sunt o problema dulciurile . Ma gandesc ingrozita la vizita pe care o voi face la soacra-mea, ca ea face o groaza de dulciuri si sunt si fff bune...iar eu nu vreau sa stric ce am realizat pana acum . De facut nici eu nu fac, tot din cauza asta , dar cand ma duc in deplasare....cum o sa ma abtin de la asa bunatati oare ?
Fluturashela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1711 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1194 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat