Subiect: Jurnal bluelf
View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 03 apr 2012, 20:44:12
bluelf's Avatar
bluelf bluelf este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2012
Locaţie: București, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 58.5kg
Mesaje: 133
Aprecieri acordate: 54
Am fost apreciat(a) de 38 ori in 28 mesaje
Smile Re: Jurnal bluelf



Sincer, nu prea le am cu caloriile. Eu trec foarte repede de la un regim la altul şi mă adaptez repede la schimbări. Am citit cartea. De aceea am renunţat cu totul la teoria caloriilor. Dar sincer, nu mănânc puţin. Adică nu mi se pare, cel puţin. Sunt şi eu cam balonată şi nu prea îmi arde de mâncare. Şi mă enervează teribil dimensiunea burticii când sunt în astfel de perioade.

În orice caz, eu seara nu prea am poftă de mancare. Mai mănânc eu cate ceva dar nu ştiu de ce am inpresia că dacă mănânc seara mă voi trezi dimineaţa cu 500 de grame in plus faţă de cât aveam în ziua precedentă. Dar, ăsta este pobabil doar încă un fiz de al meu.

Mai nou, m-am luat la întrecere cu mama. Ea are vreo 68 de kg şi vrea să mă întreacă. Ea mereu a fost slabă, e mai minionă, eu semăn cu tata 100%. Deci nu vreau nici sa pierd in faţa mamei. Ce naiba? Sunt 30 de ani între noi.

Oricum, mulţumesc de sfaturi. Am să imi mai variez alimentaţia. De fapt, cred ca mâine mă pun să gatesc. Poate ceva ciupercuţe la cuptor sau altceva de genul ăsta. E draguţ să vezi că îi mai pasă cuiva ca să te încurajeze

Noapte bună şi vise plăcute. Vise cu abdomene perfecte şi picioare subţiri
__________________
My Evil Diary (Jurnalul Irinei)http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...elf-11242.html

bluelf, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2067 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1550 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]