View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 17 apr 2012, 09:07:56
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Jurnal madalina24

Citat:
Anterior postat de madalina24 Vezi mesajul
Buna!Sa definesc sport exercitii la saltea+ banda sau bicicleta =toate in jur de o ora jum, uneori pana la 2 ore mai fac si exercitii pt brate!De alergat, alerg...astept sa se mai incalzesca putin , am alergat si anul trecut, nu ti imagina k stau si astept sa slabesc de la Dumnezeu
Lasa banda si iesi la alergat afara. Banda e buna la recuperare sau cand afara nu se poate alerga. Pana acum eu nu am intalnit vreme pe care nu se poate alerga (si am alergat in gama -14 +37 cu si fara vant, cu si fara ploaie si ninsoare - pe grindina nu am alergat ce-i drept).
In loc sa faci si saltea si banda si bicicleta o ora jumatate ia incearca sa ajungi sa faci o sedinta doar alergat o ora jumatate afara! Cat de cald vrei sa fie? Se poate alerga si cu haine pe noi, nu doar in short si tricou cu maneca scurta. Daca respiri doar pe nas poti sa alergi fara probleme si cand afara e inghetat.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]