View Single Post
  #23 (permalink)  
Vechi 10 feb 2012, 11:42:44
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre flotari

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Aici nu prea sunt de acord. Daca nu poti face decat una, ce sa faci, sa faci tot asa, una in fiecare zi si atat? Nu e mai bine sa faci una, si apoi sa continui cu inca cateva pe genunchi ca sa-ti intaresti intre timp muschii si sa poti ajunge sa faci mai multe?

Noua cel putin asa ne-a spus antrenorul, si inclin sa-i dau dreptate.
Asta este perfect adevarat daca urmaresti sa dezvolti anduranta. Sub 5 repetari nu exista anduranta. Despre anduranta vorbim de la 12 sau 20 in sus.

Daca faci una pe varfuri si 20 pe genunchi nu o sa iti creasca in principal abilitatea de a face pe varfuri ci cea de a face pe genunchi. Anduranta se face cu jumatate din 1RPM si cu serii de peste 20 de repetari. Forta se face cu 85% din RPM in maxim 5 repetari, 3 sau 4 serii cu minim 3 minute de odihna intre serii.

Pentru forta trebuie sa treci la flotari intr-o mana si din declinat, sa cresti tensiunea din muschi cand ai ajuns sa faci 5-6 treci, trebuie sa treci la urmatorul nivel de dificultate ca sa nu te plafonezi in antrenamentul de forta maxima.

Forta maximala dezvoltata de un muschi, volumul, anduranta si viteza de contractie se antreneaza diferit pentru rezultate optime. Facand pe genunchi o sa ajunga in cele din urma sa creasca si numarul de flotari pe care le faci pe varfuri, dar foarte greu si cu foarte putin.

Sunt perfect de acord ca sunt sute de abordari, abordarea mea este: mai intai putere si apoi cand esti suficient de puternic poti incepe sa variezi pentru a atinge ce scop doresti, deja esti sigur pe sine si ar trebui sa vina destul de natural. Antrenorul tau si cu tine urmariti altceva si ati ales alta cale. Nu este rea, doar ca este diferita de a mea.
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat