Subiect: Jurnal-Ieucumine
View Single Post
  #233 (permalink)  
Vechi 29 mar 2013, 11:23:59
ieucumine's Avatar
ieucumine ieucumine este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 32
Dieta: mancat sanatos! fara mancat compulsiv
Date: 173cm, 61kg
Mesaje: 635
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 97 mesaje
Implicit Re: Jurnal-Ieucumine

Citat:
Anterior postat de alinu0809 Vezi mesajul
Băi, nu știu, eu de exemplu îmi strâng motivație atunci când vorbesc cu alte persoane despre planurile mele. Indiferent că-s ele de acord cu planurile sau nu. Atâta timp ce vorbesc despre lucrul ăla destul de mult, îl duc la capăt până la urmă. E puțin ciudat. Sau mă mai apucă pe mine câte un "de azi totul va fi diferit" și atunci iar dă toată ambiția în mine. Cel puțin în ultimele 2 luni simt că mi-am întors viața pe dos și nu în sensul rău. E o chestie care vine din noi, așa-i, însă trebuie să o găsim și, odată găsită, să o ținem în noi, să o întreținem, ca pe o flacără. Jur, știu că sună a povești aiurea, dar așa e!
Fă-ți ordine în gânduri, amintește-ți că ești și tu om și că mai greșești și nu te gândi că n-ai voie să mănânci NICIODATĂ covrigi sau produse de patiserie. Doamne ferește. Adică nu în fiecare zi, dar o dată la nuș' cât timp, n-o să te omoare. Decât să tot trăiești cu vinovăție și să-ți afecteze sănătatea lucrul ăsta.
S-ar foarte putea să nu cunosc prea bine subiectul, dar ceea ce am scris mai sus consider că e universal valabil.
Hey, eu nu ma simteam vinovata de la covrigul ala. Ala e soft pe langa ce pot sa ingurcitez cand ma apuca. Eu vorbesc de vreo 3 branzoaice, melci cu vanilie, ciocolata, napolitane. In momentele alea nu prea ma intereseaza gustul si cantitatea.
__________________
Jurnal





I'm not fat! I'm just big-boned!
She turned her can'ts into cans and her dreams into plans.
ieucumine, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1611 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]