View Single Post
  #2352 (permalink)  
Vechi 14 iul 2012, 23:14:39
mirelut's Avatar
mirelut mirelut este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iul 2011
Locaţie: tulcea, Romania
Vârsta: 45
Dieta: mihaela bilic+personalizata
Date: 170cm, 107kg
Mesaje: 14
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 100-110 kg

trebuie sa recunosc ca ai mare dreptate. din pacate nu am fost prietena cu sportul niciodata; cea mai mare performanta a fost sa merg vreo trei luni la fitness de 2 ori pe sapt. abia dupa o luna si ceva am reusit sa fac tot programul cardio fara sa ma opresc. antrenoarea nu mi-a dat nici o sansa. am citit-o eu. dar am reusit. la inceput eram ca o foca in calduri. incepusem sa ma obisnuiesc dar am ramas gravida.

acum alta belea, am probleme cu coloana si nu imi permit sa fac de toate. dar as investi pt inceput intr[un stepper ca e mai ieftin si sa mai fac si exercitiile mele de fizioterapie.

coloana saraca sufera si mai mult pt ca nu slabesc. cat sa tina si ea. e programata genetic pt vreo 65 de kile ... nu 110.

pfu... mi-e si sila sa scriu cate kg am.. ce penibil....

in fine nu ma las. am facut si o programare la un nutritionist din ct. nu am asteptari f mari dar sper ca vizitele si discutiile sa ma motiveze. plus sunt curioasa si cum vor fi interpretate analizele care se fac:
  • set analize (Hemoleucograma, TGO, TGP, GGT, uree, creatinina, acid uric, colesterol total + HDL, trigliceride, glicemie, calciu, magneziu, TSH)
  • electrocardiograma
  • consult nutritie (diagnostic, analiza compozitiei corporale prin bioimpedanta si prescrierea terapiei nutritionale individualizate)
  • echografie abdominala (gratuita).
ma tem si de diabet ca se cam asociaza obezitatii. pana acum mi-a cam iesit glicemia la limita de sus a celei normale....


iti multumesc oricum de sfaturi. de maine cu o curelusa la masa......
mirelut, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2099 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1582 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat