View Single Post
  #2399 (permalink)  
Vechi 04 iun 2011, 16:00:44
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 35
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: O noua viata... mai frumoasa, mai sanatoasa - Jurnal Happygirldiana

Citat:
Anterior postat de blum Vezi mesajul
Buna!
dupa cum vad, ai redus drastic caloriile. cum ai reusti sa treci peste faza de stand by a corpului? si ce plan ai sa-ti mentii greutatea de vis ? itreb doar pt. ca acum 6 ani am facut si eu ceva de genul asta, am slabit suuuper bine, mai mult decat am visat, iar dupa o sarcina si vie en rose sunt iar un baton de ciocolata .
in orice caz, felicitari pentru fiecare gram pierdut!!!
Buna!Mie nu mi se pare ca le-am redus drastic.adica eu de cand sunt la dieta am mancat intre 1000 si 1200.poate am si depasit nr asta de calorii si faza de stand by propriu zisa nu am avut,am avut momente in care am slabit fooooarte greu,ca si acum,de altfel.pana acum as fi fost slabuta dar am cam renuntat la dieta in vacanta de Pasti si s-a vazut la cantar.acum ma lupt sa dau jos ce am acumulat atunci deocamdata nu m-am gandit la planul pentru mentinere,cel mai probabil o sa intreb fetele care sunt deja la mentinere,ce au facut elema concentrez deocamdata pe slabit.inca 5 kg
Multumesc si bafta si tie
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2515 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1998 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1482 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]