View Single Post
  #24 (permalink)  
Vechi 16 iul 2012, 06:15:27
coco23's Avatar
coco23 coco23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 155cm, 45kg
Mesaje: 2.262
Aprecieri acordate: 324
Am fost apreciat(a) de 441 ori in 276 mesaje
Implicit Re: Ceai pentru slabit.PRO SI CONTRA

S-ar putea sa fie un ceai natural si ala nu e pacatos.

Ceaiul verde slabeste, se stie, dar e s un miracol pt sanatate. Asiaticii il beau de milenii si sunt sanatosi tun

Asa ca eu cred ca poti sa il bei, dar nu te baza pe el ci pe dieta si sport.
Bafta!

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul
Renunta la el cat mai repede posibil! Cum Dumnezeule te.a lasat mama ta sa bei asa ceva?! Nu stii ce efecte daunatoare poate avea asupra organismului tau.
Pana la urma , fetelor, unde e vointa noastra? Apare doar atunci cand avem in fata o multime de bunataturi si nu stim cum sa le devoram mai repede?! Nu am ajuns sa avem kg astea in plus fiindca asa a vrut mama natura. Nu; nu am fost atente si ne.am tratat corpurile ca pe tomberoane de gunoi. Cu cat mai multe aruncate.n ele, cu atat mai bine, nu?
Prefer sa ma chinui toata viata daca e nevoie, sa slabesc si sa ma ingras la loc de nenumarate ori dar nu vreau sa depind de ceaiuri sau pastile de slabit.
Poate suna ca dovada de narcisim sau infumurare, dar vreau ca atunci cand lumea ma intreaba cum am reusit sa slabesc, sa spun ca am facut asta intr.un mod sanatos, cu o alimentatie sanatoasa si sport. Pastile, ceaiuri si aparate minune de slabit poate sa utilizeze oricine insa putini sunt cei perseverenti, care muncesc zi de zi pentru ceea ce.si doresc. Vreau sa ma numar si eu printre ei, candva.Voi nu?
Recent am mai citit intr.un jurnal de o alta slabuta care ia pastile. Daca totusi aveti timp sa cititi prospectul de la ele sau indicatiile de la ceaiuri, cititi, va rog si urmatoarele articole: Ceaiuri pentru slabit sau pastile de slabit?
Aviz amatorilor de diverse pastile
coco23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1297 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 780 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat