Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #242 (permalink)  
Vechi 23 mai 2010, 13:58:19
Lorey's Avatar
Lorey Lorey este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mai 2010
Locaţie: ..., Romania
Dieta: ...
Date:
Mesaje: 54
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Rina 90" s

Buna, fetelor si bine v-am gasit! Sper sa ma primiti si pe mine in clubul vostru Sunt noua pe aici si cam pierduta in spatiu dar sper sa ma adun pana maine pentru ca am planuri mari Vreau sa incep acesta dieta dar sa fac si mult sport Sper sa nu ma paraseasca entuziasmul pana maine si sper sa ma ajutati cu sfaturi, pareri. In prezent am 76 de kg si imi doresc ca, adopatand un regim de viata sanatos si facand mult sport, sa ajung, in 7-8 luni la 50-52 de kg. Credeti ca se poate? Cu vointa orice e posibil ( asta asa, ca sa ma incurajez singura ). Va rog mult, daca se poate sa ma ajutati cu cateva exemple de feluri de mancare. Cele din carti mi se par un pic prea elaborate si nu prea am timp sa gatesc. O sa incerc sa tin si un mic jurnal, in limita timpului liber de care dispun.
Va felicit pe toate cele care ati inceput o dieta, pentru curajul si ambitia de care dati dovada! Numai cine trece prin asta, ne poate intelege!
Va pupacesc pe toate si va doresc multa bafta in continuare!
Lorey, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. Lorey, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].