Subiect: Jurnal "Slabuta"
View Single Post
  #242 (permalink)  
Vechi 24 apr 2009, 19:25:42
ali's Avatar
ali ali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mar 2009
Locaţie: Alcala de Henares, Spania
Vârsta: 56
Date: 170cm, 76.3kg
Mesaje: 415
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit

Citat:
Anterior postat de ali Vezi mesajul
Slabutica ,referiror la gimnastica cum se va puncta ?,daca eu fac bicicleta statica si gimnastica la saltea-covor:rostogoliri ptr solduri ,abdominale ,genoflexiuni etc..
Nu imi place sa merg la sala ,nu suport aglomeratia si anumite mirosuri,nu pot,prefer sa le fac in casa ,am marele noroc de a avea o sufragerie mare de 45mp,suficient spatiu ptr a face miscare si gimnastica,cu aceasta nu vreau sa spun ca sunt impotriva de a se merge la sala ,probabil ca avand un antrenor este mai bine ,insa nu toti avem acelasi gusturi si preferinte .Uneori mai fac si cate o partida de tenis cand are sotul timp ,am aici in incinta 2 terenuri de tenis ,insa nu prea am cu cine juca,mare pacat ,asta este .Cred ca daca esti ambitioasa si constiincioasa poti face gimnastica si acasa ,intradevar nu ai atatea aparate ,dar fiecare cu ...preferintele,nu ?
ali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2152 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1635 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat