View Single Post
  #2437 (permalink)  
Vechi 12 feb 2011, 19:54:46
brainiac's Avatar
brainiac brainiac este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 07 dec 2010
Locaţie: Cluj-Napoca, Romania
Vârsta: 33
Dieta: Mancat sanatos :)
Date: 165cm, 60.5kg
Mesaje: 623
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg (I)

Citat:
Anterior postat de roxyyc Vezi mesajul
buna brainiac si bine ai venit printre noi ... in primul rand imi pare rau ptr suferinta avuta (oricare ar fi ea ... fiecare din noi a trecut prin ceva mai mult sau mai putin urat in viata) dar in acelasi timp ma bucur ca ti-ai dat seama ca trebuie sa faci ceva cu sanatatea ta ... asta te face o femeie puternica ... ptr lupta cu kg in plus singurele arme care iti sunt necesare este ambitia, vointa si motivatia. Daca vei adopta un regim sanatos iti va fi bine si pe plan fizic si mental... Asa ca sa lasam deoparte supararile, nu ne mai gandim la ele, le dam pe toate la spate, incerci sa iti ocupi timpul cu ceva constructiv ptr. tine care sa te tina departe de gandurile negre, si mergem inainte noi suntem aici si te vom ajuta sa iti atingi scopul propus, te vom ajuta si in lupta cu kg si incercam sa te scoatem si din acea stare depresiva???? ok???? la urmatorul mesaj vreau sa vad un zambet mare mare... ca sa ne putem apuca de treaba...
Multumesc f mult pt cuvintele incurajatoare cu care ai reusit sa scoti si zambetul mare mare ... Uite chiar azi mi-am comandat cartea Mihaelei Bilic, pentru ca eu nu vreau sa tin o dieta anume ci doar sa-mi pun ordine in alimentatie, sa evit alimentele care-mi fac rau, sa am grija la calorii, la nr de mese si la orele la care mananc si evident sa adaug si putina miscare. am mai incercat cu diete gen scarsdale sau rina 90 insa mie nu imi place conceptul de regim sau dieta...nu-l sufar! asa ca o sa-mi fac ceva personalizat care sa fie pe placul organismului meu si sa imi fie usor de tinut. daca mai ai materiale informative in acest sens te rog sa-mi lasi linkuri sau orice. multumesc inca o data pt sprijin si pentru caldura cu care m-ai primit intre voi!
brainiac, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2105 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1588 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1331 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]