Subiect: Rina 90" s
View Single Post
  #248 (permalink)  
Vechi 25 mai 2010, 10:53:17
Lorey's Avatar
Lorey Lorey este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mai 2010
Locaţie: ..., Romania
Dieta: ...
Date:
Mesaje: 54
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Rina 90" s

Citat:
Anterior postat de Amadeea Vezi mesajul
Buna dimineata !!!
Ma primiti si pe mine?
Fetelor,v.am citit pana aici si m.am hotarat sa incerc si eu Rina. eu am mai mancat disociat pe zile,nu e nimic nou pt mine...as vrea acum din toata inima sa slabesc 10 kg . as vrea sa tin rina pana in vara,cand merg acasa...asta ar insemna de astazi pana in 12.-13 iulie...cam ce sanse credeti ca as avea? bineinteles ca daca ar fi dupa mine as tine dieta mai departe,insa nu stiu cum ma voi descurca la parinti si socri cu dieta ... eh ,macar pana acolo sa reusesc sa tin si sa am rezultate...chiar sunt curioasa,ma impac foarte bine cu toate felurile de alimente...insa daca ar fi dupa mine ,as manca numai lactate si braanzeturi ...
sper cu ajutorul vostru sa reusesc ! voi ce spuneti ? ar fi posibil 6-7 kg ? am citit in carte ca unele persoane,in special FEMEI nu slabesc nici un kg in prima luna...la voi cum a fost ?
Va pup si speer sa ne auzim !
Buna, Amadeea
Eu te primesc cu bratele deschise Din pacate, cu parerea nu prea pot sa-mi dau. Si eu sunt noua pe aici De ieri am inceput dieta Rina's 90 Pana acum ma simt excelent. Sper sa dea rezultate.
Te dulce si iti doresc multa bafta. Sper sa ne mai "auzim".
Lorey, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Greutatea este incorecta. Lorey, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic. [completează].