Subiect: Jurnal Dana P.
View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 18 feb 2011, 08:44:46
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Jurnal Dana P.

Citat:
Anterior postat de danapop Vezi mesajul
Stiu ca e interzisa. De fapt trebuia sa scriu la dieta: Dieta personalizata dupa principii Monti. Cred ca era mai bine asa. Ideea e ca nu vreau ca aceasta dieta sa fie o corvoada pentru ca ma asteapta drum lung si vreau sa mi-l fac cat mai usor posibil. De la Monti nu respect nici chestia cu zaharul si nici faza cu morcovii fierti (inca ii folosesc in supe). Probabil ca o sa fiu mai stricta cand o sa am mai putine kg de dat jos. Eu cam asa m-am gandit.
Citat:
Anterior postat de danapop Vezi mesajul
Multumesc de urari si multumesc ca mi-ai vizitat casuta!
BUna,Dana,la MOnty scrie in cartile lui..ca abaterile costa!Adica nu slabesti daca nu tii strict macar 2luni..si daca personalizezi tot trebuie sa scoti mamaliga si zaharul,care nu-s indicate in nicio dietaSi, ca fapt generic,intai se tine corect ca sa slabesti,nu cum zici tu, invers
Oricum, tine cum ai inceput, si in ziua de cantar vei vedea daca functioneaza asa sau nu..si atunci ia o hotarare,daca vezi scadere,da-i inainte cu succes!
Bafta!
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]