View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 20 ian 2010, 14:57:30
Kitkat's Avatar
Kitkat Kitkat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: South Beach
Date: 168cm, 54.5kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Cura cu grapefruit

Offff... cura cu grapefruit nu a functionat... adica dupa primele 3 zile nu rusisem sa slabesc nici un pic si aceea e in mod normal perioada in care ar fi trebuit sa dau jos cea mai mare parte a kilogramelor. E din cauza ca mancam foarte putin oricum, dinainte sa incep regimul... adica daca iei pe cineva care mananca mult si il pui la regimul asta va slabi, dar pt cei care mai mult ciugulesc... la mine nu a tinut....

Eh oricum... l-am intrerupt, am facut o pauza de doua zile (in care am mancat muuuult muuuuulte dulcuri ) si am inceput cu altceva. Cura de dezintoxicare cu sirop de artar, Master Cleanse, sunt in a doua zi, am at jos ceva mai mult de jumatate de kg in prima zi. Sper sa reusesc sa o tin cam 4 zile.
Kitkat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat