View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 01 feb 2010, 17:46:07
Kitkat's Avatar
Kitkat Kitkat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: South Beach
Date: 168cm, 54.5kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: jurnal kiki26 - sper sa fiu slabuta!

Si eu tin dieta South Beach La mine a mers mai greu in primele zile... mi-era greu sa mananc 3 mese si 2 gustari, prea multa mancare! si totul pana in ora 18:00 (nu mananc dupa 6 seara in diete). Dar pe urma am avut revelatia ca pot lasa gustarile depoparte si e mult mai bine asa!

Sunt in a 9-a zi de SB si pe cantar nu am slabit prea mult, dar am pierdut un cm de pe solduri, de unde si intentionam sa slabesc, iar pantalonii imi vin ceva mai larguti (o pereche care tipa pe mine inainte, acum face cute, a devenit chiar lejera). Nu stiu cum se poate sa dai jos fara sa se prea vada pe cantar... Oricum, oricat m-as fi plans in primele zile de dieta asta, acum sunt foarte multumita de SB.

Iar daca vrei sa mananci sanatos, cred ca ai facut o alegere foarte buna. Eu de-asta am ales-o, pt ca imbina niste principii esentiale intr-o alimentatie sanatoasa. Si e bine ca are si o perioada de mentinere, care e exact ce trebuie daca in mod normal dupa o dieta "te arunci direct in paine pufoasa si dulciuri"

Mult succes!
Kitkat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]