View Single Post
  #25 (permalink)  
Vechi 11 mar 2012, 10:50:09
ancad26's Avatar
ancad26 ancad26 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 19 feb 2011
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 43
Dieta: -
Date: 167cm, 124.1kg
Mesaje: 2.350
Aprecieri acordate: 153
Am fost apreciat(a) de 129 ori in 58 mesaje
Implicit Re: Cupluri fara copii, alegerea proprie.

Un subiect cel putin interesant.
Ce ai putea sa le raspunzi - testat de mine si invatat dintr-o carte - DE CE VREI SA STII? Omul se dezarmeaza teoretic cand il iei asa dur si daca insista il intrebi CU CE TE AJUTA DACA STII?
Ar trebui sa mearga , sa incerci de cateva ori .
Referitor la alegerea proprie o sa dau doar exemple din viata mea :
- am un var in Austria 42 ani -are nepotel de la sora lui e lapte si miere cu el dar clar a spus ca nu doreste copii pur si simplu nu vrea batai de cap permanente.
-bunica mea 90 ani mereu imi spune ca are 3 fete care toate au plecat in lumea larga si ce folos ca "are copii" daca tot singura e toata ziua
-un cuplu pe care ii cunoastem i-am intrebat si noi de ce nu au si m-am simtit fff prost cand ea a spus ca a avut o sarcina extrauterina si era sa moara iar acum nu mai poate face copii.asa ca uneori e mai bine sa taci.
Noi ne dorim foarte mult insa asa cum unii aleg sa aiba alte orientari se... in aceasta viata asa unii aleg sa nu aiba copii. scuze de comparatie dar cred ca este una din chestiile la care foarte des se judeca oamenii.
Concluzia DE CE ESTI CURIOS/CURIOASA?
__________________
Jurnal Anculica http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...26-8248-2.html
ancad26, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2962 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2445 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1413 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat