View Single Post
  #251 (permalink)  
Vechi 14 iun 2010, 07:13:58
DrIulia2010's Avatar
DrIulia2010 DrIulia2010 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 feb 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 41
Dieta: alimentatie sanatoasa
Date: 173cm, 55kg
Mesaje: 2.451
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 17 ori in 13 mesaje
Implicit Re: Sa vorbim despre alimentatia sanatoasa

Citat:
Anterior postat de lavydor Vezi mesajul
Buna DrIulia, acum am descoperit subiectul asta dar sunt foarte incantata. ca un update, eu mi-am revenit, sunt la mentinere (desi as vrea sa am 53 de kg..momentan simt ca nu mai pot) si vad ca imi reuseste de ceva timp ca nu am oscilat in greutate desi m-am scapat de cateva ori la un gelato de la italienii astia care este criminala ..binenteles cu mustrarile de constiinta de rigoare..Am renuntat la a cantari mancarea , fac portiile din ochi si se pare ca nu am dat gres pana acum.
Sa exemplific si eu ce mananc si la ce am renuntat (si sa ma iei in serios..ca stau bine cu psihicul de saptamani bune..am discernamantul nediluat)
Am oprit in meniu:
- legumele in stare naturala sau pe gratar, otetul balsamic, sosul tabasco(imi place fff condimentat), carnea slaba de pasare fiarta sau pe gatar,ficateii de pasare fierti / gratar, fructele mai putin bananele (cu reticenta le consum), fructele confiate, migdale, caju, alune de padure, (crude), cerealele integrale Bio,LACTATELE fara de care nu as trai. Nu amestec grupele la aceeasi masa!
Am renuntat:
-cartofi,orez,sosuri,paine,prajeli, toata familia de mezeluri,cascaval,junk food,nimic ambalat (gustari gen chips, biscuiti..etc), dulciuri (le compensez prin fructe),paste. Nu beau decat apa, asta cam rar si zilnic ceai verde, Ma sperii de bomebele calorice nu numai ca mi-ar periclita greutatea ci si aspectul, pielea, celulita...s.a.m.d.
Si ar mai fi poate de spus dar am scapari acum.
Mancare gatita nu mananc de ani de zile, stomacul meu e cam obisnuit cu cruditati si nu face fata daca ii dau o mancare grea, sa gatesc nu ma omor(chiar si dietetic) asa ca oscilez intre salate si chestii la gratar.si ce mai inventez eu..si consider ca m-ar tenta. Sper sa ma educ in timp mai mult, momentan sunt destul de stapana pe ceea ce am ales, pe ceea ce mananc si ma simt pusa in siguranta!
Ma gandesc ca la sf lui iulie plec acasa pentru nunta si in luna aia cu alergatura tb sa gasesc timp sa fac si sport, sa mananc sanatos si..in noaptea nuntii..sa caut sa aleg din atatea rele...cele mai putin rele!
Iti urez anticipat o zi reusita maine!
Neata Lavy.

Cum ti-am mai spus si pana acum,diverisifica alimentatia,organismul tau are nevoie de asta,mai multe legume sub forma de salate sau sote/aburi,etc.Poti consuma orez brun,paste integrale(cu rosii si busuioc proaspat,delicatesa Italiei.Mananca peste,fructe de mare,foarte sanatoase si pline de nutrienti.

Felicitari pentru nunta,casa de piatra.
__________________
"DEFINITI-VA MAI BINE PERSONALITATEA,SI VETI SLABI MAI USOR"
DrIulia2010, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2188 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1671 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat