View Single Post
  #253 (permalink)  
Vechi 10 feb 2011, 11:44:48
maria2480's Avatar
maria2480 maria2480 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 09 aug 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: Hipocalorica
Date: 172cm, 85.9kg
Mesaje: 188
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul de cursa lunga 110 Kg - 90 Kg - Maria2480

Citat:
Anterior postat de ras_cristalin Vezi mesajul
Hei, dar e super ca ai slabit 500 de g ! Gandeste-te ca sunt in minus, nu in plus
Ce frumos, ai nunta in iunie. Iti tin pumnii sa ai vreme frumoasa!
Tine-o tot asa cu miscarea si spor la pierdut cm

Buna dimineata, astazi a fost zi de cantar. De fapt la mine fiecare zi e zi de cantar dar notez doar ceea ce se inregistreaza in ziua de joi

Am o problema cu cantarele. Dap, am doua cantare, ambele electronice. Cel la care m-am raportat pana acum si care afiseaza din 500 in 500 de grame si inca unul ( din 100 in 100 de g) care pana acum mi-a afisat de cand l-am cumparat, in plus cu doua kg fata de celalalt. Ei bine, astazi au inebunit. Afiseaza primul mai mult ca al doilea deci nu stiu ce greutate am. Primul are bateria pe duca si mi-a mai facut candva figura asta cu bateria si imi arata in plus. Deci tind sa cred ca e de la baterie. Al doilea ( cel cu doua kg in plus) imi arata o scaredere de 1, 2 kg fata de saptamana trecuta si daca scad doua kg din ce imi afiseaza, atunci greutatea mea de astazi este 85,9 Kg. Dar D-zeu mai stie. Vom lua masuri de urgenta si cumparam astazi baterie noua pentru primul cantar ca sa vedem daca mai face figuri si revenim cu detalii.

ras_cristalin, multumesc frumos de incurajari. nunta noastra este in iunie ( mai avem 4 luni ), deja sunt de-a dreptul isterica si agitata in legatura cu asta si sper sa mai dau jos ceva pana la inceputul lui martie, cand ma duc sa-mi iau masurile pentru rochita de mireasa.