View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 27 nov 2013, 12:57:19
strawberry's Avatar
strawberry strawberry este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iun 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 173cm, 78kg
Mesaje: 129
Aprecieri acordate: 3
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 7 mesaje
Implicit Re: Cum slabesc la coapse?

Q88, multumesc! O sa postez, daca doriti, ca sa mai cunoasca si altcineva informatiile pe care le-am mai gasit pe internet Sunt atatea incat nu stii ce sa alegi.
Elena, cu multa placere! Sper sa-ti fiu de ajutor cu putinele informatii pe care le am! Cu dulciurile ma abtin cu greu (chiar mai devreme mi-a oferit o colega Oreo, dar cum am fost la sala de dimineata si a fost intens cursul, nu vreau sa imi bat joc de ce-am facut), dar fata de cum eram acum doi, trei ani, e mai bine acum Mancare grasa, mai exact? Te referi la salata de boeuf, carnea facuta la cuptor, toba, piftie etc? La astea?
Eu o sa fiu atenta si nu o sa mai exagerez, cum am facut in anii trecuti, pentru ca dupa aceea eu plang de balonare! ) Eu nu mai mananc prajeli, deci daca vor face pui sau vita la gratar, o sa mananc, dar in rest nimic. Cu salata si fara paine, o sa fie acceptabil. Poate sa gust din salata de boeuf, dar nu sa-mi umplu farfuria. Si cam atat, altceva nu cred ca o sa mananc. Cat despre dulciuri, daca face bunica'mea placinta fara zahar, cu mere sau branza, o sa mananc, dar in rest nu cred
Si cum a spus Q88, cat mai mult sport. Astept sa mi se termine prima luna de abonament la sala si sa-mi reinnoiesc abonamentul pentru a2a luna, sa merg de 3 ori pe sapt in loc de 2 cum merg acum.
strawberry, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2375 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1858 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat