View Single Post
  #26 (permalink)  
Vechi 03 iun 2010, 10:01:28
MissAle's Avatar
MissAle MissAle este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mai 2010
Locaţie: Alba Iulia, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Keto
Date: 160cm, 130kg
Mesaje: 37
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Talking Re: In lupta cu kg nu-i usor...

Citat:
Anterior postat de misha22 Vezi mesajul
buna fetelor, eu am o problema si mai mare.acum ceva timp m-am apucat de slabit ...incepand cu celebra greutate de 126 kg , zis si facut am dat jos pana la 118 si apoi am inceput scoala nu am mai avut timp sa manac la timp si de sport si am pus 2 kg .acum sunt hotarata sa slabesc datorita faptului ca m-am inscris la un curs de vanzator si ....se intelege de la sine...imaginea spune tot...problema este urmatoarea : motivatia mea dureaza cateva zile ,in momentul in care am dat jos 5 kg gata .voi cum va mentineti motivatia?
Misha, si eu intampin problema asta, dar ma motiveaza faptul ca acum imi iau pantaloni marimea 52, nu 56, faptul ca put sa pun un decolteu si alte haine mai subtirele si nu par o balenutza infasurata in carpe colorate, prietenii si familia ma admira zilnic si imi fac declaratii care mai decare..., Intr-o idee, SE POATE! Daca poti sa crezi, anul trecut am fost si la strand, unde nu am avut nici macar cea mai mica problema cu lumea din jur. Din contra, mi-am facut o goarza de amici.
Uite cum faceau ai mei prieteni: imi faceau cadou cateodata ceva hainutze, dar pe care le cumparau mereu cu 2-3 marimi mai mici.... E o strategie...
Interesant, nu? Incearca sa aplici faza cu hainele... nu cred ca mai ales acum pe timp de criza nu o sa te motiveze niste haine mai mici... Te pup, si astept vesti cu muulta ambitie de la tine!!!!
MissAle, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
MissAle, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2696 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2179 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 113 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat