Subiect: Jurnal stefy2009
View Single Post
  #264 (permalink)  
Vechi 31 mai 2013, 12:50:58
Anne10's Avatar
Anne10 Anne10 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 01 apr 2013
Locaţie: Ploiesti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Personala!
Date: 159cm, 68.9kg
Mesaje: 793
Aprecieri acordate: 195
Am fost apreciat(a) de 472 ori in 350 mesaje
Implicit Re: Jurnal stefy2009

Citat:
Anterior postat de stefy2009 Vezi mesajul
BunaSunt fata cuminte Si eu ma mir de mine . Mai este la mine verisoara mea . Si ea a tinut dieta corect , fara abateri . In schimb ea se cantareste in fiecare dimineataEste obsedata de cantarEu nu m-am cantarit de loc , dar simt la pantaloni ca am dat josTu cum esti ? Merge cu concursul ? Fetita ta ce mai face?
Te pup
Felicitari, ca esti cuminte, asa sa fi incontinuare! Salutari verisoarei din partea mea. Cand doarme (Ioana) piteste cantarul (nu i-ai explicat si ei cu nu e bine sa se cantareasc zilnic ). Cat de curand o sa iti cumperi o pereche nou de pantaloni ca asta o sa pice dupa tine . Eu sunt bine, am avut marti zi de abatere (4 felii de paine graham cu dulceata ); incerc sa am si eu macar 1200 si in sus de calori sanatoase (pentru ca mananc cam putin- si cand intru la platou sa am de unde scade). Usor, usor incerc sa cresc si minutele de sport. La concurs luni dau raportul (nici eu nu m-am cantarit pana acum, sper sa fie bine, momentan nu simt nici o diferenta, poate e prea devreme o saptamana ca sa se cunoasca). Fetita mea e o nebunica mica, se catara pe toate alea, ma imita cand fac sport (ridica si ea cate un picior si zice "una, doua, shashe, noua"), iar daca vreau sa fac abdomene, trebuie sa le fac cand doarme ea, ca alfel vine si se suie pe burta mea, si cant vede cantarul zice "cate kile bebe, cate kile mami" . Pupicii. O zi buna!
__________________
Jurnalul Anne10
Anne10, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]