View Single Post
  #2673 (permalink)  
Vechi 05 nov 2010, 13:24:26
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: "Slabute" la 40 de ani

Citat:
Anterior postat de alisia Vezi mesajul
Buna slabutelor.Pentru mine este o zi foarte importanta astazi la 7.30 m-am cantarit si am 63 de kg.Cu ajutorul vostru , chiar daca nu prea am vb cu voi dar prin felul vostru de a fi am reusit sa invat sa mananc sanatos sa stiu cat cum si cat trebuie sa mananc VA MULTUMESC MULT SI VA DORESC SI VOUA MULTA BAFTA .Dar acum va cer un ajutor cat se poate de serios SA MA AJUTATI SA MA MENTIN E ste cea mai grea parte din toata dieta si din tot regimul.Inca o data multumesc pentru sprijin si nu in ultimul rand celor car a infintat acest web
Ma bucur pt. tine Alisia,Esti o invingatoare
Spune-ne si noua cum ai reusit,mie mi se pare ca sa ajungi la greutatea dorita e mai greu decat sa te mentii. Nici mentinerea nu va fi usoara ,dar odata ce ai reusit sa ajungi la final eu cred ca te descurci si cu mentinerea. Felicitari.
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]