View Single Post
  #2695 (permalink)  
Vechi 08 mar 2010, 19:45:46
mvthebest's Avatar
mvthebest mvthebest este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 24 aug 2009
Locaţie: -, Romania
Vârsta: 32
Date: 165cm, 71kg
Mesaje: 13.622
Aprecieri acordate: 9
Am fost apreciat(a) de 59 ori in 49 mesaje
Implicit Re: Jurnal <Mirabella>

Citat:
Anterior postat de Red_Rose Vezi mesajul
Mira,nu sint bravo,eu am deja un an aproape de cind ma chinui sa slabesc si inca si m-am ingrasat in acest an.Tu in cit timp ai slabit? si apropo eu nu-s mai slaba ca tine,mai ales in poza asta care ai pus-o.Stiu ca fiecare crede ca cineva e mai slab decit el si ca are reusite mai mari insa nu e asa.Eu tot cind ma scap in dulciuri nu ma mai opresc si tot am burta mare inca.
In mult am slabit,cam 1an si ceva. Nu stiu exact. Da asa este fiecare se cunoaste mai bine. De aia spun si eu ca vreau sa ajung la 50kg ,pentru ca eu si acum ma vad grasa si sunt plina de grasime. In poza nu se prea observa dar eu ma cunosc cel mai bine...
Fata de cum eram inainte sunt mai multumita ,dar nu indeajuns+ ma deranjeaza ingrozitor celulita. Cand ma uit in oglinda ma apuca nervi.
Si asta imi e ciuda pe mine,ca nu-mi place deloc corpul meu dar in acelasi timp simt ca nu fac deajuns pentru a fi mai slaba..
Acum din fericire,datorita acelui concurs nu am m-ai mancat dulce. Daca nu era acel concurs nu avea nici o initiativa...
Daca nu sunt impinsa de la spate ,nu faceam nimic...

Totusi din poza tu pari mult mai slaba ca mine pentru ca esti si m-ai inalta.. Eu am ditamai burta pff ma inerveaza grasimea si vergeturile si celulita la culmea..

Si de celulita de la picioare nu stiu cum sa scap,pentru ca sportul care il fac nu ma ajuta sa elimin celulita de acolo (dedejos de fund) Acolo sunt plina
mvthebest, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]