View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 04 iun 2010, 21:58:01
amy0404's Avatar
amy0404 amy0404 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: ., Romania
Vârsta: 41
Dieta: Personalizata
Date: 166cm, 58kg
Mesaje: 2.110
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Ulei de ardei iute facut in casa.

Acum cativa ani aveam o celulita destul de urata, era un chin sa imi pun costumul de baie pe mine. Aproape toata partea superioara a piciorului era acoperita de inestetica celulita. Am inceput sa ma duc la sala si la fel ca multe altele am folosit folia alimentara, dar ma enerva la culme zgomotul, asa ca mi-am cumparat niste pantaloni din neopren pe care ii mai folosesc si acum din cand in cand. In fine, rezultatele nu ma multumeau. Prin urmare am inceput cu sauna, de doua ori pe saptamana dupa care exfolierea********. Nu aveam un regim alimentar sanatos, dar totusi am putut observa dupa un an imbunatatiri, din pacate dupa un an m-am oprit...lipsa de timp...diverse scuze...Trebuie sa va spun ca sunt fumatoare si stim cu toate ce inseamna asta asupra organismului
Acum de 6 luni am inceput sa ma duc din nou la sala, intensiv as putea spune, piscina si jacuzzi sunt nelipsite (in zilele in care nu ploua), sunt muuult mai atenta la ce mananc si incerc pe cat de mult sa beau cei 2 l de apa/zi. Recunosc inca nu mi-am cumparat un gel anticelulitic, dar urmeaza. Oricum acum celulita abia se mai observa.
Pt peeling folosesc zatul de cafea, iar pt fata zahar (cel putin nu are gust naspa dc ajunge la papilele gustative :d ). Cat despre hidratarea corpului nu pot folosi altceva decat Johnson Baby Oil, este f cald aici si cand am incercat sa folosesc crema pana termiam eu tr sa intru din nou in baie :d
Si eu am cearcane de cand eram copil, dar acum sunt mai putin vizibile, e drept nu mai am parte de stres si de nopti doar cu 6 h de somn. Pot sa spun ca in cazul meu asta a fost antidotul, am incercat n creme si trucuri pt a scapa de ele sau macar pt a le diminua si tot nu reuseam.
Cat despre cremele de fata, nu stiu de ce dar mai mult de cateva luni nu pot folosi aceeasi marca. Toate sunt bune (sa ne intelegem, le aleg in fct de tipul tenului) dar dupa 6 luni efectul este invers. Pana acum nu am folosit decat creme pt hidratare, nimic cu retinol, colagen s.a. cosmeticiana ma certa de fiecare data cand incercam sa ii spun ca poate ar fi timpul sa incep sa folosesc astfel de creme. Dar de la 27 de ani mi-am spus ca ar fi cazul, asa ca de 2 luni folosesc Olay Regenerist si sunt f incantata.
Cristiniq o sa incerc uleiul tau, dar pot sa folosesc seminte de ardei iute?
Pupici!
Sa aveti un weekend placut feleor!
amy0404, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1945 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1428 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1171 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 04 iun 2010 at 22:31:13. Motiv: Specificare produs de slabit pana in 30 de mesaje.
Răspuns cu citat