View Single Post
  #27 (permalink)  
Vechi 12 aug 2010, 18:42:07
cora29's Avatar
cora29 cora29 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 23 iun 2010
Locaţie: Timisoara, Romania
Vârsta: 43
Dieta: hipocalorica
Date: 160cm, 73kg
Mesaje: 12
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de mamica - Cora29

Buna, fetelor.
Stiu ca "am tras chiulul" cam mult de pe aici, dar am avut motive foarte serioase. Bunica mea a fost foarte bolnava si in cele din urma ne-a parasit.
Ca sa-i raspund Iannei, stiu ca e nevoie de mult sport, dar n-am prea apucat sa fac (recunosc). Trebuie sa spun ca eu nu m-am luat dupa diverse "variante" de Atkins existente, ci am citit cartea si respect principiile de acolo. Am doua probleme, insa, legate de regulile inductiei (si amandoua, din cauza noului meu sef):
- nu pot respecta intervalul de maxim 6 ore intre 2 mese, pentru ca mananc micul dejun la 7.15-7.30 si urmatoarea masa pe la 17.00-17.30, cand ajung acasa; la lucru nu am timp nici macar sa iau o gustare
- ajung atat de obosita, ca ultimul lucru la care ma gandesc e sa fac sport, desi stiu ca si asta e una din reguli.
Rezultatul a fost ca in saptamana 2 am mai dat jos 0,5kg, iar in saptamana 3 (prima saptamana de lucru cu programul asta haotic), am pus 400g la loc, desi am ramas pe inductie.
Adevarul e ca nici starea mea de spirit nu e cea mai buna acum, dar il am pe sotul meu care ma incurajeaza si imi spune sa nu ma dau batuta, ca vin ele si zile mai bune.
Cam atat, deocamdata...
Sper ca nu v-am deprimat de tot... promit ca voi fi mai vesela, cat de curand.
Va pup.
cora29, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
cora29, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1629 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1112 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 855 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]